Circulair slopen

19-05-2022
door Jan Belkom

Wij hebben de oude Seinpaal in Volendam mogen slopen.Wij hebben hard gewerkt om het gebouw stap voor stap te ontmantelen. Dit hebben wij op een duurzame en circulaire wijze gedaan.Onze doelstelling is om anders te gaan denken! Bouwmaterialen uit sloopobjecten vinden bij ons via de handel een tweede leven.

Duurzaam slopen is eigenlijk niets anders dan zoveel mogelijk demonteren en gescheiden afvoeren of recyclen van vrijgekomen materialen.Dus bij de aanvraag voor een sloopproject is circulariteit altijd het uitgangspunt.

Tijdens de sloop van de oude Seinpaal hebben wij alle vrijgekomen materialen zorgvuldig gedemonteerd, gepakketteerd en vervolgens in borculo weer opgebouwd, waar deze hal zal gaan dienen als evenementenhal. Het is fantastisch dat de aanwezige materialen bij volgende bouwprojecten een mooi alternatief bieden voor dure een schaarse grondstoffen. Gezien het huidige gebrek daaraan is er een grote toekomst voor circulair slopen, alleen al omdat het fors bijdraagt aan de reductie van CO2 uitstoot.  

Ons circulair denken moet er toe gaan leiden dat opdrachtgevers en partners uitgaan van waarde en niet meer van kosten. Het 'denken in grondstoffen' moet in de plaats komen van het 'denken in afval´. Idealiter maken de industrie en het publiek deze manier van denken eigen. Wij zetten er op in om dat proces te stimuleren en te versnellen door actief te laten zien hoe wij dit in de praktijk toepassen. Hergebruiken is altijd beter dan de verwerking als afval!

Bent u op zoek naar een nieuwe overkapping

28-09-2020
door Jan Belkom

Wij zijn dealer van Trendhout overkappingen. En leveren kapschuren, plat en zadeldak en aanbouw veranda's.

Zeer mooie overkappingen van douglas.

We hebben de mogelijkheid om direct een 3d tekening te maken en u een passende offerte te geven.

Informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom en laat u verrassen.

Maatwerk vlonder

28-09-2020
door Jan Belkom

We hebben voor een klant een maatwerk vlonder mogen maken. 

 

Speciaal hieraan is een zitgedeelte met opbergruimte o.a voor de kussens. Dit is op een zeer vakkundige wijze uitgevoerd door onze medewerkers.

 

Bouw nieuwe pand.

16-09-2020
door Jan Belkom

Op 19 september zijn ze begonnen met het heien voor de nieuwe loods.